Fideli söker ett nytt hem

Det fungerar inte längre mellan Fideli och Trollet. Trollet håller på att förvandlas till en skugga av sitt forna jag och vi har insett att vi måste göra något åt saken. Därför har vi nu satt ut en annons och hoppas att det ska dyka upp någon snäll och vettig person som vill ta hand om vår lilla tjej. Text från annonsen:

Fideli fyller fyra år i slutet av maj. Hon är en väldigt glad och okomplicerad hund på de flesta sätt. Har tränats i flera grenar, såsom lydnad, personspår, agility och freestyle. Har tävlats litegrann i rallylydnad och ställts ut några gånger.

Vi tror att Fideli skulle passa bäst som ensam hund hos någon som kan ge henne mycket uppmärksamhet och kärlek, och gärna aktivering i någon form. Hon är väldigt social och vill gärna vara med så mycket som möjligt. Hon klarar av att vara ensam hemma utan problem och har en väldigt tydlig av och på-knapp. Lugn inomhus, aktiv och lekfull utomhus.

Likt de flesta whippets älskar hon att springa fritt och är van vid att springa lös i en jättestor inhägnad. Man får dock vara lite försiktig med var man släpper henne, då hon har en stark jaktlust som även gäller katter.

Anledningen till omplaceringen är att hon inte längre kommer överens med vår andra hund.

Fideli är helt frisk, vaccinerad, chippad, försäkrad i Agria och registrerad i SKK.

Om du är intresserad av Fideli, är du välkommen att höra av dig och komma och träffa henne. Vi är noga med var hon hamnar och kommer bara att sälja henne om det känns helt rätt. Första kontakten via mejl. Jag jobbar skift så det är inte alltid jag har möjlighet att svara i telefon. Mejl: nina_whippet@yahoo.se Fideli Världens bästa hund 3 Maskrosor 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: