Bara Trollet kvar

Igår kväll flyttade Fideli härifrån. Just nu känns det väldigt tomt, men det kommer säkert snart att bli bättre. Vi är helt övertygade om att vi har fattat rätt beslut.

Allt gick bra med träningen och vi hade några riktigt fina dagar då hundarna umgicks och lekte på gräsmattan, utan att Fideli hade munkorg på sig. Båda två verkade helt lugna och glada. Men så kom ett par bakslag som resulterade i nya bett på Trollet, och det var då vi bestämde att gränsen var nådd.

Kanske hade vi kunnat komma tillrätta med problemet om vi fortsatt med träningen, det får vi aldrig veta nu. Men hur vi än hade gjort så hade vi ändå kommit till en punkt där vi måste ta risken för bakslag. Nu får Trollet gå färdigt kursen ensam istället.

Hundar och kaniner i harmoniNytagen bild på hundarna och kaninerna i en stund av harmoni.

När vi väl bestämde oss gick det väldigt fort, vilket vi är tacksamma för. Fideli har väldigt många goda sidor, och vi både hoppas och tror att hon får ett långt och lyckligt liv i sitt nya hem. Vi önskar henne all lycka i framtiden.

Idag är min sista lediga dag innan nästa skiftperiod startar, och ute är det strålande solsken. Det vore dumt att slösa bort dagen på att vara ledsen, så Trollet och jag har bestämt att vi ska åka till stranden istället.

🙂

Ett svar to “Bara Trollet kvar”

  1. Tufft att ta ett sådant beslut, men helt rätt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: